Translate

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΔΡΟΜΗ 27-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας



Μεγάλη επιτυχία είχε η  εκδρομή στα Καλάβρυτα που  είχε διοργανώσει ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Άγιος Δημήτριος Χαραδιατίκων  χθες Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 .Η συμμετοχή ήταν μεγάλη με ποικίλη ηλικία ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου όχι μόνο από τα Χαραδίατικα αλλά και από τα γειτονικά χωριά όπως Άγιο Ηλία  Βλυχό-Μεγάλο Αυλάκι και Νυδρί Λευκάδας  .  Ήταν μια ευχάριστη  διαδρομή όπου μέσα στο λεωφορείο ο κόσμος διασκέδασε με τα καλαμπούρια και τα ανέκδοτα  με πρωταγωνιστές  νέους σε ηλικία.
 Επίσης οι διοργανωτές (τα παιδιά του Συλλόγου)κατά  διάρκεια της διαδρομής  για τον προορισμό Καλάβρυτα   και κατά την επιστροφή είχαν προβλέψει αρκετές στάσεις για  ξεκούραση και έτσι η διαδρομή ήταν ιδιαιτέρα ξεκούραστη .
 
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Η Γιορτή του Αγίου Δημητρίου Γράβας Χαραδιατίκων 26 Οκτωβρίου2013

 Σήμερα ο εφημέριος του χωριού Χαραδιατίκων πατέρας Δημήτριος λειτούργησε στο στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Γράβας χωροστατούντος του Σεβασμιώτατου
 Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ. Θεόφιλου όπου πλήθος κόσμου παρακολούθησαν με ευλάβεια την θεία λειτουργία από το χωριό και από άλλα διπλανά χωριά όπως και μετανάστες από Αμερική Καναδά κ.λ.π. Επίσης εγκαινιάσθηκε το Μετόχι του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Γράβας  το οποίο κατασκευάσθηκε με δωρεές  κατοίκων του χωριού και δη του Πανοζώη Παπαδόπουλου .Τέλος όπως κάθε χρόνο μετά το τέλος της θειας λειτουργίας προσφέρθηκαν δωρεάν εδέσματα και τοπικά γλυκά στους παρευρισκομένους, προσφορά κατοίκων του χωριού με την αμέριστη συμμετοχή των μελών του πολιτιστικού συλλόγου ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ο οποίος πρωτοστατεί σε τέτοιες εκδηλώσεις.

 Ακολουθεί φωτορεπορτάζ 

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

haradiatika lefkada: Πανηγύρι Αγίου Γερασίμου στα Χαραδίατικα Λευκάδας ...

haradiatika lefkada: Πανηγύρι Αγίου Γερασίμου στα Χαραδίατικα Λευκάδας

Κυριακή  20 Οκτωβρίου όπως κάθε χρόνο γιορτάζουν στα Χαραδιατικα τον  Πολιούχο του χωριού Άγιο Γεράσιμο. Ο εφημέριος του Χωριού πατέρας Δημήτριος θα τελέσει την θεία λειτουργία  στον Ιερό ναό του Αγίου Γερασίμου με την παρουσία  πλήθους πιστών από τα Χαραδίατικα  και  τα γύρο χωριά .

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Χαραδιατίκων  το Σάββατο  και την Κυριακή βράδυ (19&20  Οκτωβρίου) διοργανώνει παραδοσιακή  μουσικό χορευτική  βραδιά  στη Κεντρική πλατεία του χωριού με Δημοτικολαϊκή ορχήστρα Χορός ελεύθερος .
                                     

 Τραγούδι Βαγγελιώ Χρηστιά

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Εκδρομής στα Καλάβρυτα και Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΩΝ
<<ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ>>
ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Ο  Εκπολιτιστικός Σύλλογος Άγιος Δημήτριος Χαραδιατίκων Διοργανώνει  μονοήμερη εκδρομή
27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 για
 Καλάβρυτα Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας

Πρόγραμμα Εκδρομής